Velkommen til Jakt og fiske bloggen

Velkommen til jakt og fiske bloggen! Dette er en upolert blogg om mine lidenskaper: jakt, fiske, fluebinding og turer generelt.

Fiske har stått høyt på lista over mine aktiviteter så lenge jeg husker. Her er det ikke så “nøye” hva jeg fisker, hvor jeg fisker eller hva jeg fisker med. Det er heller ikke slik at jeg anser fiske med fluestang som den eneste “ekte” formen for fiske. Det er viktigst å få fisk, og forholdene bestemmer hva man fisker med. Men i de fleste tilfeller er nok en hjemmelaget flue med i bildet.

Fluebinding har jeg drevet med siden 14årsalderen. Lidenskapen rundt fluebinding har gått opp og ned ettersom man ikke har gått gjennom faser i livet, men de siste årene har den virkelig tatt seg opp. Det kommer video’er og bindebeskrivelser etterhvert på bloggen.

Jakta kom først når Svigers fikk hjorteløyver på gården og jeg ble lokket med der. I tillegg er jeg heldig som både har en jaktglad familie hvor Fruen jakter og en sønn som er førstegangsjeger i år. Heldig som jeg er, så er sønnen min beste fiskekompis og jakt kamerat. Det jaktes både med rifle og hagle

Bloggen blir uformell og lettbent, samtidig som jeg håper at den både blir interesant, gir noen nye ideer og inspirerer. Det vil bli tilført en del utstyrsvurderinger av utstyr jeg bruker og en og annen god oppskrift på vilt og fisk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: